Pergjatë mandatit të parë, besimi dhe mbështetja juaj e vazhdueshme, ka qenë për mua burim energjie, pikënisja dhe inspirimi për të punuar me gjithë fuqinë e qenies sime. Në këtë rrugëtim rikuperuam një pjesë të rëndësishme të kohës së humbur gjatë 25 viteve të mëparshëm