Në fermën e Tomorr Ismailajt në Poshnje, që falë punës së palodhur po ndërton një agro – turizëm me cikël të mbyllur. Ndërkohë me Drejtorinë e Bujqësisë jemi duke përmbyllur hartimin e rregullores për dhënien e një granti nga ana e bashkisë për sektorë të tillë. Ngritja e iniciativave të tilla është gjithmonë e mirëpritur dhe do të japim mbështetjen tonë.

Në fermën e Tomorr Ismailajt në Poshnje

Në fermën e Tomorr Ismailajt në Poshnje, që falë punës së palodhur po ndërton një agro - turizëm me cikël të mbyllur. Ndërkohë me Drejtorinë e Bujqësisë jemi duke përmbyllur hartimin e rregullores për dhënien e një granti nga ana e bashkisë për sektorë të tillë. Ngritja e iniciativave të tilla është gjithmonë e mirëpritur dhe do të japim mbështetjen tonë.

Posted by Juliana Memaj on E Diele, 21 qershor 2020