U dhashë lajmin e mirë banorëve se së shpejti do të nisi puna për ndërtimin e urës së re që lidh lagjen me qytetin. Faleminderit kujtdo që më ka mbështetur gjatë këtyre katër viteve. Gjithashtu do rehabilitojmë rrjetin e brendshëm të ujësjellësit, si dhe rikonstruktojmë dy rrugë.