📌I jemi pergjigjur 278 kërkesave të ardhurave në numrin jeshil 0800 7171.
📌Kemi dhënë rreth 440 asistenca ne familje që kanë patur nevojë.
📌Në dhënien e kësaj ndihme, një kontribut të veçantë kanë pasur edhe donatorët, ku në bashkinë Ura Vajgurore renditen 15 të tillë.
📌Pjesë e paketës kanë qënë edhe pensionistët e vetmuar, familje në ndihmë ekonomike, familje me femijë me aftesi të kufizuar, familje që kanë rezultuar me kryefamiljaret te papunë per shkak te pandemisë dhe që nuk kanë qënë të regjistruara ne zyrat e punes.

1190 familje të ndihmuara

📌Në këtë periudhë kanë marrë ndihmë ushqimore, 1 190 familje, të shpërndara në gjithë territorin. 📌I jemi pergjigjur 278 kërkesave të ardhurave në numrin jeshil 0800 7171.📌Kemi dhënë rreth 440 asistenca ne familje që kanë patur nevojë. 📌Në dhënien e kësaj ndihme, një kontribut të veçantë kanë pasur edhe donatorët, ku në bashkinë Ura Vajgurore renditen 15 të tillë.📌Pjesë e paketës kanë qënë edhe pensionistët e vetmuar, familje në ndihmë ekonomike, familje me femijë me aftesi të kufizuar, familje që kanë rezultuar me kryefamiljaret te papunë per shkak te pandemisë dhe që nuk kanë qënë të regjistruara ne zyrat e punes.

Posted by Juliana Memaj on E Diele, 3 Maj 2020