Një tjetër investim i rëndësishëm sapo ka përfunduar dhe që përmirëson kushtet për të gjithë ata fëmijë që shkojnë kopësht. Po punojmë që si në fshat apo qytet, të gjithë fëmijët të trajtohen njëlloj. #PuneKonkrte