Sfidat tona kërkojnë kontributin dhe mbështetjen e secilit prej nesh. Në fund të fundit, nuk ka rrugë ku kalojnë vetëm të djathë ose vetëm të majtë. Ndasia nuk ka vend midis nesh, sfidat në hapesirën ku bashkjetojmë jane pa ngjyrime politike