Faleminderit 🙏 punonjësve të sektorit të shërbimeve që punojnë çdo ditë për rregullimin e ndriçimit, pastrimin dhe gjelbërimin e lagjeve🌲. Puna nuk do ndalet asnjë ditë për qytetin që duam të jetojmë çdo ditë.