Ndava lajmin e mirë me banorët se kemi tenderuar rrjetin e ri të ujësjellësit dhe së shpejti fillojnë punimet. Ndërkohë kemi përfunduar projektin për sheshin e ri dhe vitin e ardhshëm nis zbatimi. Do ndërhyjmë në infrastrukturë, për të rikonstruktuar rrugicat e lagjeve.