Ne ndihme te femijeve jetim

Në ndihmë të fëmijëve jetim për të lehtësuar qëndrimin e tyre në shtëpi. Falë ndihmës së biznesit dhe kontributit vendas, po ndihmojmë edhe më shumë njerëz në nevojë. #QendroNeShtepi #TelefonoNr08007161

Posted by Juliana Memaj on E hënë, 13 April 2020