LIVE në Pashalli ku po vijon puna për ndërtimin e segmentit të kanalizimeve midis dy depove të ujit. Depo ekzistuese e ujit 1500 m3 do të lidhet me depon e re në Vokopolë. Kjo do të shtojë furnizimin me ujë për komunitetin dhe i jep fund problemeve në këtë zonë. Puna po vijon edhe në Hallvaxhias, ku bashkë me sistemin e kanalizimeve po ndërtohen edhe pusetat

Punimet per depon e ujesjellesit ne Vokopole

LIVE në Pashalli ku po vijon puna për ndërtimin e segmentit të kanalizimeve midis dy depove të ujit. Depo ekzistuese e ujit 1500 m3 do të lidhet me depon e re në Vokopolë. Kjo do të shtojë furnizimin me ujë për komunitetin dhe i jep fund problemeve në këtë zonë. Puna po vijon edhe në Hallvaxhias, ku bashkë me sistemin e kanalizimeve po ndërtohen edhe pusetat. #PuneKonkrete #QendroniNeShtepi

Posted by Juliana Memaj on E premte, 8 Maj 2020