Shkolla 9-vjeçare “Tre Dëshmorët” do të hapë dyert për të gjithë nxënësit për të nisur vitin e ri shkollor me ambiente të reja. Shkolla ka tashmë kënde lojërash dhe fushë sportive për kohën e lirë të fëmijëve. #PuneKonkrete