Rilindja rurale ka dhënë rezultatet e veta duke përdorur sheshet e ndërtuara në fshatra për aktivitete të ndryshme kulturore e artistike.🎨️🎷️🎺️ Mbrëmjen e djeshme grupi Flech & Friends, ku bëjnë pjese artistë nga Amerika, Australia, Ukraina dhe Shqipëria, performuan muzikë Jazz dhe Country.️🎼️🎊️🎉