Në serën e Vladimir Kamenicës në fshatin Hingë

📌Në serën e Vladimir Kamenicës, në fshatin Hingë, një tjetër fermer duarartë që falë punës dhe përkushtimit ka arritur që të prodhojë jo vetëm për tregun vendas, por edhe jashtë Shqipërisë. 📌Ndaj jemi në hapat e parë të ngritjes së sistemit digjital “Farm & Market” që do të jetë një instrument në ndihmë të fermerëve për të marrë një çmim më të mirë për produktet e tyre. 📌Sëbashku me zyrën e bujqësisë jemi duke hartuar një rregullore për dhënien e granteve për fermerët.

Posted by Juliana Memaj on E enjte, 11 qershor 2020