Në stacionin e zjarrfikësve🚒të Urës Vajgurore, ku u zhvillua mbledhja për koordinimin e punës mbi masat për të luftuar zjarret gjatë këtyre muajve ku temperatura është e lartë dhe favorizon përhapjen e zjarreve. Për këtë arsye, zjarrfikësit🧑‍🚒tonë po kryejnë stërvitjet dhe manovrat e nevojshme për të ndërhyrë në çdo rast rreziku.

Në stacionin e zjarrfikësve🚒të Urës Vajgurore

Në stacionin e zjarrfikësve🚒të Urës Vajgurore, ku u zhvillua mbledhja për koordinimin e punës mbi masat për të luftuar zjarret gjatë këtyre muajve ku temperatura është e lartë dhe favorizon përhapjen e zjarreve. Për këtë arsye, zjarrfikësit🧑‍🚒tonë po kryejnë stërvitjet dhe manovrat e nevojshme për të ndërhyrë në çdo rast rreziku.

Posted by Juliana Memaj on E enjte, 9 korrik 2020