Faleminderit shkollës 9-vjeçare “5 Maji” dhe biznesit “Fruta – Perime Flori” që iu bashkuat aksionit humanitar të bashkisë, duke kontribuar me 20 pako ushqimore.🙏 Të gjithe ne u jemi mirënjohës këtyre shembujve pozitiv që na mbushin me shpresë se këto ditë do t’i kalojmë dhe do të jemi më fort.