Ku 40 punonjës të bashkisë morën pjesë në aksionin për pastrimin e këtij vendi që prej vitit 1974 përdoret nga banorët e zonës dhe rrethinave për aftësitë kurative që ky ujë ka. Për ta kthyer këtë zonë në atraksion turistik kemi nisur nga puna për projektimin që do t’i japë zhvillimin e duhur.

Në Gurin e Bardhë, ku u zhvillua aksioni për pastrimin e zonës së llixhave

Në zonën e llixhave, në lagjen "28 Nëntori", ku 40 punonjës të bashkisë morën pjesë në aksionin për pastrimin e këtij vendi që prej vitit 1974 përdoret nga banorët e zonës dhe rrethinave për aftësitë kurative që ky ujë ka. Për ta kthyer këtë zonë në atraksion turistik kemi nisur nga puna për projektimin që do t'i japë zhvillimin e duhur.

Posted by Juliana Memaj on E mërkurë, 17 qershor 2020