Një tjetër organizim nga Bashkia që bën bashkë të rinjtë dhe që i inkurajon ato drejt aktiviteteve sportive. Ndeshja e parë midis gjimnazeve Kutalli – Syzes përfundoi me rezultatin 0-2. Ndeshja e radhës gjimnazi Cukalat dhe Muhamer Janina zhvillohet të enjten. Suksese djemve dhe le të fitojnë më të mirët. 🏆 🥇 🥈 🥉