Në shkollën e mesme “Refat Bani”, një shkollë model, pjesë e rrjetit të shkollave dhe kopshteve të rindërtuara, falë edhe një kryebashkiakeje aktive, të palodhur e këmbëngulëse, që ka bërë në një mandat çka s’është bërë në një tufë dekadash në këtë bashki

.

Ura Vajgurore, Berat - Në shkollën e mesme “Refat Bani”, një shkollë model, pjesë e rrjetit të shkollave dhe kopshteve të rindërtuara, falë edhe një kryebashkiakeje aktive, të palodhur e këmbëngulëse, që ka bërë në një mandat çka s'është bërë në një tufë dekadash në këtë bashki👍

Posted by Edi Rama on Saturday, 2 Shkurt 2019

Në Goriçan, ku bashkë me Kryeministrin Edi Rama dhe minstrat Blendi Klosi e Ogerta Manastirliu inspektuam përfundimin e punimeve për Qendrën e re Shëndetësore.

ERTV Live😊: Berat - Në një prej pikave të Programit Kombëtar të Rindërtimit të 300 qendrave shëndetësore #përShqipërinëQëDuam #eGjithëVëmendjaPërNjerëzit

Posted by Edi Rama on E premte, 1 Shkurt 2019

Njoftim

Ministria e Arsimit,Sportit dhe Rinisë po punon për hapjen e thirrjes së katërt të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës për vitin 2019.

Qëllimi i programit është të aftësojë studentët me përvojë pune,duke zhvilluar kompetencat e tyre profesionale,akademike ,profesionale dhe njohjen me administratën publike.Target grup janë të rinj profesionistë që i përkasin grupmoshës 21-26 vjec,të cilët kanë mbaruar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor”.Periudha e praktikës së zhvilluar do të njihet si përvojë pune gjatë procedurave të rekrutimit në institucionet e administratës publke.

Aplikimi do të bëhet online në portalin:praktika.arsimi.gov.al