Ne Poshnje

Ne Poshnje, ne konsultimin publik per nisem e ndryshimit te emrit te bashkise ne “Dimal”. Nje nisme qe u mirprit, nga ky komunitet.

Në shkollën 9-vjeçare “Hazbi Shehu”

Në shkollën 9-vjeçare “Hazbi Shehu”, ku po vijon puna për ambientet e reja me standarde për fëmijët. Shkolla e re në Samaticë do të ketë 12 klasa dhe 2 ambiente të dedikuara për kopësht.

Bashkë me nxënësit e shkollës 9-vjeçare Hingë

Bashkë me nxënësit e shkollës 9-vjeçare Hingë morëm pjesë në vijimin e aksionit për mbjelljen e pemëve të reja. Këtë radhe u ndalëm te zona e njohur si Ura e Kuçit, duke i dhënë rëndësi gjelbërimit anës rrugëve kryesore.🌳🌲

Në Njësinë Ura Vajgurore

Shumë e lumtur që në Njësinë Ura Vajgurore u mirëprit nga banorët propozimi për emërtimin e ri: Bashkia Dimal. Gjatë këtij takimi, u sqarua idea dhe përftiimet që qyteti ynë ka. Çdo njësi administrative, Urë Vajgurore, Poshnje, Kutalli apo Cukalat, do të kenë të njëjtin emër dhe pa ndryshim territorial. Procesi i konsultimit do të vijojë në të gjitha njësitë. #BashkiaDimal

Sot me ministrin Blendi Klosi, në kuadër të Ditës së Shërbimit Pyjor mbollëm 500 pemë në të dy anët e shtratit të lumit.🌳 Mbjellja do të vazhdojë deri në 5 000 fidanë.

Sot me ministrin Blendi Klosi, në kuadër të Ditës së Shërbimit Pyjor mbollëm 500 pemë në të dy anët e shtratit të lumit.🌳 Mbjellja do të vazhdojë deri në 5 000 fidanë. Duke rivitalizuar pyllin e dikurshëm do të shpëtojmë dhe zonën nga përmbytjet. 🌊Kjo do të sjellë rivitalizmin e qendrës historike, qytetit të vjetër të Dimalit, 🏘duke e kthyer atë në atraksion turistik.