Me nismën e Bashkisë së Urës Vajgurore, u ngrit grupi i punës për rijetëzimin e qytetit ilir të Dimalit.

Me nismën e Bashkisë së Urës Vajgurore, u ngrit grupi i punës për rijetëzimin e qytetit ilir të Dimalit. Prof. Ymer Kordha historian, zoti Ymer Hoxha, ekspert për çështjet administrative-vendore, Norel Zaimi gazetar, Armand Vëllahu regjisor si dhe kryesuesja e grupit të punës zj. Juliana Memaj, u takuan me përfaqësues të Drejtorisë Rajonale të Kulturës Kombëtare në Berat.

Qyteti ynë mikpriti sot disa vizitorë të veçantë.

Artist nga Kina, Japonia, Mongolia, Amerika, Peruja, Anglia, Spanja dhe shhumë shtete të tjera, ndaluan në qytetin tonë për të parë nga afër muralet dhe skulpturën e “Djaloshit të Dimalit”, që janë kthyer tashmë në një atraksion turistik për shumë vizitorë të huaj.

Punonjësit e policisë .

Punonjësit e policisë 🚨kujdesen për kalimin e rrugës nga fëmijët që shkojnë në shkollë, por edhe një apel të gjithë drejtuesve të mjeteve 🚗 për të pasur kujdes ⚠️kudo ku ka institucione arsimore.