Ftese per pjesmarrje.

Bashkia e Urës Vajgurore vijon traditën e festës së fundvitit. Më datë 28 Dhjetor, ditën e premte, ora 16:30, do të festojmë sëbashku në pedonalen e qytetit. Të ftuar special që do t’i japin më shumë atmosferë festës, do të jenë këngëtarët më të mirë të muzikës së lehtë dhe popullore shqiptare, Irma Libohova, Irini Qirjako, Petrit Lulo dhe Kozma Dushi. Merrni familjarët dhe miqtë tuaj, e shihemi në pedonale 🙂

Ndizen dritat festive në qytetin tonë ✨🎇🎆🎄.

Edhe këtë vit, Bashkia Ura Vajgurore është kujdesur që festat e fundvitit t’i presim sa më bukur. 🎊Për këtë arsye kemi përgatitur të tjera surpriza qe do t’i ndajmë sëshpejti me ju. 🎶Shijoni pamjen e mrekullueshme që ka marrë qyteti ynë. 🎉

Në Pashalli, ku u realizua kopështi i dytë i ri, me mbështetjen e TAP. Kjo godinë i bashkëngjitet edhe 8 kopshteve të tjera, të bërë nga bashkia e Urës Vajgurore me të ardhurat e saj. Në buxhetin afatmesëm të vitit 2016-2019 kemi ndërhyrë duke i shtuar fëmijëve të komunitetit që ne përfaqësojmë ambjente të reja në sistemin parashkollor dhe jo vetëm, por edhe duke ndërhyrë në infrastruktutrën e shkollave që shtrihen në territorin e bashkisë tonë.

Në Pashalli, ku u realizua kopshti i dytë i ri.

Në Pashalli, ku u realizua kopështi i dytë i ri, me mbështetjen e TAP. Kjo godinë i bashkëngjitet edhe 8 kopshteve të tjera, të bërë nga bashkia e Urës Vajgurore me të ardhurat e saj. Në buxhetin afatmesëm të vitit 2016-2019 kemi ndërhyrë duke i shtuar fëmijëve të komunitetit që ne përfaqësojmë ambjente të reja në sistemin parashkollor dhe jo vetëm, por edhe duke ndërhyrë në infrastruktutrën e shkollave që shtrihen në territorin e bashkisë tonë.

Posted by Juliana Memaj on E premte, 14 Dhjetor 2018