Vijojme punën me pastrimin e kanaleve kulluese. Në fshatin Rërëz, duke reabilituar kanalim e parë kullues me gjatesi 1700ml me sektorin e sherbimeve. Reabilitimi i tij ndihmon në kullimim e 150 ha te mbjella me kultura te ndryshme dhe 30 ha sera.

Në mbledhjen e parë të vitit 2021, për të ndarë detyrat e çdo zyre dhe përcaktuar afatet për realizimin e tyre, në mënyrē që realizimi i buxhetit edhe vijimi i punëve të bëhet në kohë, me efektshmëri, në funksion të rritjes së cilësisë së shërbimit ndaj komunitetit.

E nisim Vitin e Ri 2021 me një lajm të mirë nga FK OSUMI, ku nga 8 lojtarë të skuadrës sonë të testuar nga FSHF, 4 prej tyre ia kanë dalë të jenë pjesë e listë së skuadrës të kombëtares. Suksese Pjetrino Mafiqi, David Peshtnaku, Romarjo Sulo dhe Alban Sallaj👏 Bravo stafit teknik që me punën e tyre po rrisin talente të reja👏💪

Faleminderit nga zemra, femijëve të qytetit, per Kartolinat më të bukura nē botë edhe për suprizën per bebin qe pres te vijë ne jetë. Mesazhet e tyre ishin kuptimplotë, familja dhe dashuria gjerat më të rëndësishme ne jetë. Një familje e shëndoshē, bën te lehtë cdo vendimarrje. Mbarësi, Shendet e Begati ne familjet tona!