Njoftim

Ministria e Arsimit,Sportit dhe Rinisë po punon për hapjen e thirrjes së katërt të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës për vitin 2019.

Qëllimi i programit është të aftësojë studentët me përvojë pune,duke zhvilluar kompetencat e tyre profesionale,akademike ,profesionale dhe njohjen me administratën publike.Target grup janë të rinj profesionistë që i përkasin grupmoshës 21-26 vjec,të cilët kanë mbaruar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor”.Periudha e praktikës së zhvilluar do të njihet si përvojë pune gjatë procedurave të rekrutimit në institucionet e administratës publke.

Aplikimi do të bëhet online në portalin:praktika.arsimi.gov.al

Bashkia merr vlerësimin e “Ekselencës në menaxhimin e qytetit”.

Vitin e ri 2019 e nisim me një lajm super të mirë për qytetin tonë, pasi Bashkia e Urës Vajgurore është vlerësuar në Samitin e Liderëve 2018, në Angli, me certifikatën e “Ekselencës në menaxhimin e qytetit” nga Unioni i Akademikëve (Academic Union) në Oxford dhe Klubi Botëror i Liderëve (Global Club of Leaders). Qyteti ynë renditet përkrah 50 bashkive e korportave të tjera që janë vlerësuar për inovacion. Faleminderit të gjithë ekipit drejtues të këtij projekti me kaq vlerë për punën e bashkisë, por edhe për shërbimet me cilësi që i ofrojmë qytetarëve. Bashkia jonë do të vazhdojë të investojë në projekte inovatore, si një nga format kryesorë të krijimit të vlerës së shtuar në shërbime, produkte etj,.

Gëzuar Vitin e Ri 2019 me këtë kartolinë fantastike që vjen nga atmosfera e fundvitit në qytetin tonë. Faleminderit dhe mirënjohje pafund për secilin prej jush që më ka mbështetur gjatë këtij viti. Uroj që në familjet tuaja Viti i Ri të sjellë sa më shumë mbarësi, shëndet, dashuri dhe suksese!

Atmosfera e fundvitit në Ura Vajgurore

Gëzuar Vitin e Ri 2019 me këtë kartolinë fantastike që vjen nga atmosfera e fundvitit në qytetin tonë. Faleminderit dhe mirënjohje pafund për secilin prej jush që më ka mbështetur gjatë këtij viti. Uroj që në familjet tuaja Viti i Ri të sjellë sa më shumë mbarësi, shëndet, dashuri dhe suksese!

Posted by Juliana Memaj on E hënë, 31 Dhjetor 2018