Dezinsektimi ne qytet

Pas procedurës së krasitjes së pemëve, grupet tona kanë vijuar me dezinfektimin e zonës dhe në këtë mënyrë për të shmangur shqetësimet për banorët që banojnë aty. #QendroniNeShtepi

Posted by Juliana Memaj on E hënë, 27 April 2020