Ashtu siç vepruam në këtë rast, ku krahas ndihmës me pako ushqimore, e ndihmuam personin në nevojë edhe me blerjen e ilaçeve. Ju lutem, për shkak të fluksit të kërkesave, bëni pak durim dhe do ja dalim.💪💪💪

Pas telefonates ne nr gjelber, ofruam ndihme Ndihm

Pas telefonatës në nr. e gjelbër 📞08007161, stafi dhe vullnetarët e Bashkisë Ura Vajgurore, pas verifikimit, i vijnë në ndihmë çdo rasti në nevojë. Ashtu siç vepruam në këtë rast, ku krahas ndihmës me pako ushqimore, e ndihmuam personin në nevojë edhe me blerjen e ilaçeve. Ju lutem, për shkak të fluksit të kërkesave, bëni pak durim dhe do ja dalim.💪💪💪

Posted by Juliana Memaj on E Diele, 5 April 2020