Falë bashkëpunimit edhe të Drejtoreshës Rajonale të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, Anida Dhana,🙏 u kemi dhënë zgjidhje në kohë shumë të shpejtë për shumë të moshuar që kanë nevojë për ilaçe mjekësore.

Ndihmese per te moshuarit per blerjen e produkteve

Pas telefonatës në nr. e gjelbër të bashkisë sonë 📞0800 7161, ekipet tona të palodhura marrin kontakt me pensionistët e vetmuar dhe u vijnë në ndihmë për nevojat që kanë. Falë bashkëpunimit edhe të Drejtoreshës Rajonale të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, Anida Dhana,🙏 u kemi dhënë zgjidhje në kohë shumë të shpejtë për shumë të moshuar që kanë nevojë për ilaçe mjekësore.

Posted by Juliana Memaj on Saturday, 4 April 2020