Punonjësit tanë janë angazhuar çdo ditë, pa orar, pa pushim dhe duke sakrifikuar. Një prej tyre, Albano Kora, por edhe që të gjithë duhet t’u jemi mirënjohës për kontributin, gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar dhe që kujdeset për punët e qytetit. Aksioni i radhës i punonjësve tanë ishte pergjatë lumit Osum, ku pastruam zonën. 💪

Aksion pastrimi pergjate lumit Osum

Punonjësit tanë janë angazhuar çdo ditë, pa orar, pa pushim dhe duke sakrifikuar. Një prej tyre, Albano Kora, por edhe që të gjithë duhet t’u jemi mirënjohës për kontributin, gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar dhe që kujdeset për punët e qytetit. Aksioni i radhës i punonjësve tanë ishte pergjatë lumit Osum, ku pastruam zonën. 💪

Posted by Juliana Memaj on E martë, 14 April 2020