Ndihma ushqimore me rastin e Fiter Bajramit

Prej mbrëmjes së djeshme, ekipet tona të bashkisë kanë shpërndarë ndihma ushqimore për familjet në nevojë dhe sidomos ato të komunitetit mysliman, për t’u siguruar që dreka e Fiter Bajramit nuk do t’i gjejë tavolinat bosh. #BashkeDoJaDalim

Posted by Juliana Memaj on E Diele, 24 Maj 2020