Një nga projektet që do të sjellë jetë kulturore dhe artistike në qytetin tonë është qendra multinfunksionale, që do ndërtohet në vendin ku sot është godina e ish-kinemasë. Projekti është gati, sëshpejti financimi 💪💪💪 #30Qershor