Artist nga Kina, Japonia, Mongolia, Amerika, Peruja, Anglia, Spanja dhe shhumë shtete të tjera, ndaluan në qytetin tonë për të parë nga afër muralet dhe skulpturën e “Djaloshit të Dimalit”, që janë kthyer tashmë në një atraksion turistik për shumë vizitorë të huaj.