Sot u bëmë të gjithë bashkë me Prefektin e Qarkut Berat, Agjencinë Kombëtare të Mjedisit dhe Ushtrinë Shqiptare për një Dimal më të pastër. ☀️🚯🇦🇱4 grupe të ndryshme u angazhuan për pastrimin e zonës së Fushës së Aviacionit. Aksioni i pastrimit do të vijojë edhe në Poshnje, Kutalli dhe Cukalat.Sëbashku duam të ndëgjegjësojmë qytetarët për një Dimal të pastër. #ShqipëriEPastër #PlaniKombëtariPastrimit