Faleminderit të gjithë punonjësve të bashkisë që prej një jave ndodhen në Skrevan për mirëmbajtjen e zonës. Ndërkohë kemi marrë të gjitha kërkesat e banorëve dhe që do të jenë në vëmendjen e adminsitratës për t’i dhenë zgjidhje brenda javëve të ardhshme. Ndërkohë aksioni i nisur do të vijojë me të tjera fshatra.💪