Në Poshnje, për inspektimin e punimeve në kanalet

Sot gjatë inspektimit të punimeve për pastrimin dhe hapjen e kanalit që nis nga lagja Gllavanjakët në Njësinë Poshnje. Ky kanal është në funksion të plotë për një sipërfaqe prej 20 hektarë tokë.

Posted by Juliana Memaj on E martë, 9 qershor 2020