Falë jush Ura Vajgurore është futur në listën e qytetëve të gjelbra. Sakrifica jonë po shpërblehet duke mos lejuar përhapjen e virusit. Teksa përgatitemi për të përfituar më shumë lehtësira, është e domosdoshme të mbajmë distancimin social dhe të zbatojmë të gjitha rregullat.

Pedondalja e Ures Vajgurore mbushet me femije

Sot pedonalja e qytetit u mbush me fëmijë dhe prindër që shfrytëzuan orët e lehtësimit të qarkullimit. Falë jush Ura Vajgurore është futur në listën e qytetëve të gjelbra. Sakrifica jonë po shpërblehet duke mos lejuar përhapjen e virusit. Teksa përgatitemi për të përfituar më shumë lehtësira, është e domosdoshme të mbajmë distancimin social dhe të zbatojmë të gjitha rregullat. #QendroNeShtepi #TelefonoNr08007161

Posted by Juliana Memaj on E Diele, 3 Maj 2020