Sot isha në gjimnazin “Muhamer Janina” për t’i uruar suksese për vitin e ri arsimor të gjithë nxënësve dhe mësuesve. Stafi ynë do të jetë gjithmonë pranë tyre për të siguruar kushte sa më të mira.