Një tjetër hapësirë për të gjitha moshat 👪 i shtohet bashkisë tonë. Faleminderit 🙏 qeverisë zvicerane dhe austriake për kontributin e dhënë për një shesh që do të sjellë aktivitete të shumta sportive dhe kulturore.⚽️