📌Gjatë takimit me drejtuesit e bashkisë ku diskutuam mbi çështjet që shqetësojnë komunitetin në këto ditë të vështira që po kalojmë.
📌Do vijojmë angazhimin maksimal për të ndihmuar njerëzit në nevojë dhe për t’u përballur me këtë sfidë që po e kalon e gjithë bota.
📌Telefono në nr e gjelbër të Bashkisë Ura Vajgurore, pa pagesë, ☎️0800 7161, për informacione të ndryshme që nuk lidhen me urgjenca shëndetësore.
📌 Për të marrë një autorizim për lëvizje me makinë aplikoni në link 👉 http://autorizime.asp.gov.al/apply
📌 Për të marrë leje ditore për dalje nga shtëpia për blerjen e ushqimeve aplikoni në E-albania.

Mbledhja me drejtuesit e bashkisë per situaten

📌Gjatë takimit me drejtuesit e bashkisë ku diskutuam mbi çështjet që shqetësojnë komunitetin në këto ditë të vështira që po kalojmë. 📌Do vijojmë angazhimin maksimal për të ndihmuar njerëzit në nevojë dhe për t’u përballur me këtë sfidë që po e kalon e gjithë bota.📌Telefono në nr e gjelbër të Bashkisë Ura Vajgurore, pa pagesë, ☎️0800 7161, për informacione të ndryshme që nuk lidhen me urgjenca shëndetësore.📌 Për të marrë një autorizim për lëvizje me makinë aplikoni në link 👉 http://autorizime.asp.gov.al/apply 📌 Për të marrë leje ditore për dalje nga shtëpia për blerjen e ushqimeve aplikoni në E-albania.#QendroniNeShtepi

Posted by Juliana Memaj on E mërkurë, 1 April 2020