Televizioni kombëtar Top Channel i ka dedikuar një hapësirë të veçantë zonës së Dimalit dhe planit të bashkisë për rijetëzimin e tij. Ndiqeni dhe shpërndajeni këtë reportazh që të gjithë të njihen me një thesar të trashëgimisë kulturore që shumë shpejt do të jetë i vizitueshëm përmes një plani menaxhimi që do të punohet nga ekspertët më të mirë të fushës