Ura Vajgurore mikpriti këto ditë në qendrën e re multifunksionale, në Poshnje, familjet e ardhura nga Durrësi. Falënderim i veçante edhe për pronarin e hotel “Kështjellës”, për mikpritjen pa kushte që u dha qytetarëve durrsak në ambientet e tij, si edhe për çdo biznes, qytetar, punonjës administratë që kontribuuan me çfarë mundësie kishin në këtë situatë. Një falënderim vjen edhe për gatishmërinë e treguar nga forcat zjarrfikëse, Policia e Shtetit dhe administratorët në këtë situate. 🇦🇱 Solidare