Sot, gjatë vizitës zyrtare në Itali🇮🇹, pata kënaqësinë të zhvilloja një takim me Kryetarin e Bashkisë së Campobassos, Roberto Gravina, me të cilin u dakordësuam për nisjen e një bashkëpunimi institucional midis dy qyteteve tona.👏
Kjo është një mundësi e mirë për Bashkinë Dimal që të përfitojë eksperiencë në fusha të ndryshme si bujqësia👨‍🌾, promovimi i trashëgimisë kulturore📜, turizmi, mjedisi🌱 dhe street art🎨. #VisitDimal