Delegacioni i drejtuar nga Ali Daway, Guvernator i Maysan, realizoi një vizitë në Bashkinë e Dimalit📍. Vizita është pjesë e Projektit të Inovacionit në Bujqësi të zbatuar nga Shoqata e Bashkive dhe UNDP, me mbështetjen financiare të BE-së.